Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Депутати міської ради розглянули питання оптимізації Баранівської ЗОШ І-ІІ ступенів

На п’ятій сесії Баранівської міської ради 14 квітня 2016 року депутат Ільчук Олексій Назарович вніс усну пропозицію розглянути питання оптимізації Баранівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Він розповів, що до нього неодноразово зверталися батьки та вчителі з проханням винести на розгляд сесії питання щодо недопущення переведення Баранівської ЗОШ І-ІІ ступенів у Баранівську ЗОШ І ступеня (початкові класи) та поставити до відома депутатів міської ради про те, що жителі мікрорайону Заріччя категорично проти оптимізації.

Депутати Баранівської міської ради обговорили дане питання.

Враховуючи думку жителів мікрорайонну Заріччя, депутати на сесії прийняли рішення звернутися до Баранівської районної  ради з пропозицією не допустити переведення  Баранівської ЗОШ І-ІІ ступенів у Баранівську ЗОШ І ступеня.

Контроль за виконанням даного рішення покладено на комісію з гуманітарних питань та соціального захисту учасників АТО та сімей загиблих військовослужбовців  під час проведення АТО.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1125

Друк E-mail