Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Чоловіки привітали жінок зі святом весни

Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна звабно-принадлива красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих свят - свято жінок.

Завжди від жінок віє таємничістю, принадою. Згадаємо про це легенду. Після того як Бог створив чоловіка, той заявив про свою нудьгу. Бог замислився, з чого зробити жінку, адже, весь матеріал витратив на чоловіка. Після коротких роздумів став змішувати кілька яскравих променів сонця, всі чарівні фарби зорі, задумливий смуток місяця, красу лебедя, грайливість котеняти, граціозність газелі, ласкаве тепло хутра, притягальну силу магніту. А потім додав ще туди: холодного мерехтіння зірок, в’їдливості мухи, впертості осла, зажерливості акули, ревнивості тигриці, мстивості пантери, прозорливості п’явки , дурману опію, безпощадності стихії. Ось такою Бог передав жінку чоловікові, при цьому промовив: « Бери її такою і не намагайся переробити. Зазнай щастя ».
Це звичайно легенда-жарт, але в ній є доля істини , бо жінка це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перетворити життя на рай, а може і на пекло.

Тож напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру концертний зал Баранівського міського Будинку культури був вщент заповнений. Чоловіки влаштували незабутнє свято для прекрасної половини.
 
З привітаннями до жінок звернулися: Баранівський міський голова Анатолій Душко, заступник голови РДА Володимир Хіміч та голова районної ради Сергій Мялківський. Очільники району та міста за самовіддану працю, високу професійну майстерність, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня нагородили жінок грамотами, подяками, грошовими преміями та вручили їм квіти.

Чоловіки, від зовсім юних і до сивочолих, від усієї душі вітали прекрасну половину людства. Зі сцени лунали пісні, вірші, гуморески, привітання. Усім жінкам, що завітали до Будинку культури вручили квіти весни – тюльпани. Загалом, упродовж концертної програми, у залі панувала святкова атмосфера. 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1012/

Друк E-mail