Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Мери - лідери змін

В лютому місяці 2016 року було оголошено конкурс на участь у семінарі «Мери, лідери змін», за результатами якого вирішувалося хто із міських, селищних та сільських голів, обраних на місцевих виборах 2015 року, поїде у Вінницю. До участі у семінарі, який проводився 2 - 3 березня 2016 року, було допущено 24 міських, селищних та сільських голів. Одним із переможців даного конкурсу був Баранівський міський голова Анатолій Душко.

Семінар був проведений під егідою Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, представниками якої були Генеральний Секретар Конгресу Андрес Кіфер та координатор проекту Гійом Паран. Допомогу у проведенні семінару надавали міжнародні та українські експерти, представники офісу Ради Європи в Україні.

У рамках заходу відбулася презентація принципів етики та антикорупційних заходів, які повинні бути впроваджені  на місцевому рівні.
Представники Ради Європи  в ході семінару пояснили очільникам українських міст, селищ та сіл доцільність проведення реформ з приводу децентралізації влади так як це є одним із кроків до отримання грантових коштів на розвиток інфраструктури міст та сіл нашої держави.

Даний захід сприяв покращенню розуміння ролі та обов`язків, які покладаються на міських селищних та сільських голів, залученню громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні, співпраці між учасниками та посиленні їх взаємодії з асоціаціями органів місцевого самоврядування.

Мери були запрошені до міста Страсбург, у якому з червня місяця цього року стартують грантові програми.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1011/

Друк E-mail