Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Відбулась перед-тендерна зустріч

6 квітня 2018 року відбулась перед-тендерна зустріч щодо реалізації проекту, який фінансуватиметься коштом корпорації НЕФКО та Баранівської міської ради «Капітальний ремонт будівлі Баранівської гімназії – заходи з енергозбереження (термомодернізація)».

Координатор проекту Ірина Цимбалюк та спеціаліст із супроводу проекту Анастасія Долежал повідомили основні аспекти проекту. Було зазначено, що проект реалізується за правилами закупівель НЕФКО (відкритий тендер), а організаційні запитання від потенційних учасників тендерних торгів приймаються до 17 квітня. Ірина та Анастасія озвучили основні заходи, які заплановано в межах проекту, ознайомили з вимогами до підрядників, з переліком документів до тендерної пропозиції, особливу увагу звернули на необхідність збереження при виконанні робіт панно, яке є  архітектурною родзинкою Баранівської гімназії.

Представники учасника тендерних торгів ТОВ «Тетерів-Будпроект» презентували свої напрацювання щодо реконструкції приміщень, показали фото втілених ними проектів та отримали відповіді на свої запитання. 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2448

Друк E-mail