Про включення земельних ділянок, які перебувають в комунальній власності територіальної громади м.Баранівка, до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельному аукціоні, або продажу права їх оренди, в 2016 році

Опубліковано у Регуляторна діяльність

 

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
БАРАНІВСЬКОГО РАЙОНУ
ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РІШЕННЯ
Восьмої  сесії                                                                                                              7 –го скликання
від  22 липня 2016 року   №279

Про включення земельних ділянок,
які перебувають в комунальній
власності територіальної громади
м.Баранівка, до переліку вільних від
забудови земельних ділянок,
призначених для продажу на
земельному аукціоні, або продажу
права їх оренди, в 2016 році
(проект регуляторного акту)

Заслухавши інформацію спеціаліста міської ради по земельних питаннях Шевчук О.Г. про необхідність включення земельних ділянок до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельному аукціоні, або продажу права їх оренди, в 2016 році, з метою здійснення заходів, спрямованих на врегулювання питання набуття права власності та оренди на земельні ділянки несільськогосподарського призначення на аукціонах, реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, та керуючись статтями 12,58,59,134,135,136 Земельного кодексу України, враховуючи протокол громадських слухань від 12.07.2016 р. та рекомендації постійної комісії з земельних питань, сесія міської ради

ВИРІШИЛА:   

1.    Включити до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельних аукціонах в 2016 році, земельну ділянку орієнтовною площею 0,1000 га, яка перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Баранівка в особі Баранівської міської ради та виставляється для продажу на земельних торгах (аукціоні) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення по вул.Першотравенській,2ж.
2.    Включити до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельних аукціонах в 2016 році, земельну ділянку орієнтовною площею 0,0080 га, яка перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Баранівка в особі Баранівської міської ради та виставляється для продажу на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі із земель житлової та громадської забудови по вул.Звягельській,7в.
3.    Включити до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельних аукціонах в 2016 році, земельну ділянку орієнтовною площею 4,0000 га, яка перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Баранівка в особі Баранівської міської ради та виставляється для продажу на земельних торгах (аукціоні) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Присвоїти поштову адресу земельній ділянці - вул.Звягельська,141.
4.    Включити до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельних аукціонах в 2016 році, земельну ділянку орієнтовною площею 2,3000 га, яка перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Баранівка в особі Баранівської міської ради та виставляється для продажу на земельних торгах (аукціоні) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Присвоїти поштову адресу земельній ділянці – вул.І.Франка,106.
5.    Включити до переліку вільних від забудови земельних ділянок, призначених для продажу на земельних аукціонах в 2016 році, земельну ділянку орієнтовною площею 2,3000 га, яка перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Баранівка в особі Баранівської міської ради та виставляється для продажу на земельних торгах (аукціоні) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Присвоїти поштову адресу земельній ділянці - вул.І.Франка,108.



Міський голова                                                                                            А.О.Душко


Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта.
Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта просимо надавати в письмовій формі за адресою: м.Баранівка, вул.Соборна, 20, 2-й поверх .
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу постійної комісії Баранівської міської ради із Земельних питань: м.Баранівка, вул.Соборна, 20, 2-й поверх .

Друк