Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Обережно, вогонь!

Вогонь – друг людини. Але, якщо він потрапить у невмілі руки, то може стати грізним ворогом. Наслідком неправильного і необережного поводження з вогнем, газовими та електроприладами є пожежі. Вони знищують будинки і заводи, хлібні поля і ліси. Під час пожеж гинуть люди.

Упродовж грудня 2016 року в Житомирській області сталося 144 пожежі, внаслідок яких загинуло 18 осіб та 3 травмовано. Зокрема, упродовж 17-18 грудня загинуло 5 осіб. За попередніми даними, причиною трагедій є недбале та халатне ставлення до обігрівальних приладів.

Враховуючи вищевикладене, відділ ЖКГ та благоустрою Баранівської міської ради постійно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців громади з питань пожежної безпеки, вивішує на дошках оголошень листівки та пам’ятки щодо дій у надзвичайних ситуаціях задля збереження життя людей та їх майна. У житловому фонді та на об’єктах соціально-культурної сфери обладнано стенди , куточки з рекомендаціями про дії у випадку виникнення надзвичайної ситуації відповідно до пори року.

Відомо, що 90% пожеж виникає з вини людини. Тому закликаємо жителів громади обережно поводитися з вогнем, дотримуватися правил пожежної безпеки і, як наслідок, зберегти своє майно, а головне – життя!

Друк E-mail