Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Бібліотека – дім, де живе книга

     Книгозбірні, як культурно – освітні, інформаційні заклади, завжди відігравали велику роль у суспільстві. багато століть доводили свою ефективність у процесах збереження, накопичення і передачі людських пізнань. У бібліотеці завжди існує проблема задоволення читацьких потреб у різноманітній літературі та періодичних виданнях. На сьогоднішній день комплектування фондів відстає від потреб користувачів у зв’язку із недостатнім фінансуванням закладів культури.

     У наш час знаходяться небайдужі люди, котрі розуміють, що книгозбірня є місцем, де завжди потрібна книга та беруть активну участь у доброчинній акції «Подаруй бібліотеці книгу». Баранівська міська бібліотека та її читачі висловлюють щиру вдячність Рибаку Олександру Ростиславовичу та Пилипко Ларисі Мартинівні за подаровану літературу. Зазвичай, у домашній бібліотеці книжка читається лише один раз і ставиться на полицю. Друковані видання потрібно читати, а не прикрашати ними стелажі. Чим більш вони потріпані, тим вони цінніші. Шановні жителі міста, долучайтеся до цієї благодійної акції!

    Розвиток процесів інформатизації суспільства, комп’ютеризація діяльності соціальних інститутів (шкіл, вузів та інших закладів, з якими громадянин стикається у реальному житті) змінюють вимоги людей до бібліотечного обслуговування. Для того, щоб іти в ногу з часом у Баранівській міській раді прийнято рішення встановити комп’ютер та підключити мережу Інтернет у Баранівській міській бібліотеці. Відтепер користувачі книгозбірні мають доступ до різноманітної інформації, можуть користуватися електронною поштою, реєструватися та спілкуватися в соціальних мережах, створювати презентації, виконувати домашні завдання та творчі проекти, користуватися електронними підручниками та ін.

    Усі бажаючі ознайомитися з новинками літератури, переглянути та вибрати книгу до смаку, скористатися інформацією з Інтернет мережі приходьте до Баранівської міської бібліотеки, що на вул. Котляревського,5 (мікрорайон Заріччя). Чекаємо на вас щодня із 14 до 18 год. крім суботи та неділі.

    Ряди книжкових полиць бібліотеки бережуть у собі багатогранність живого світу. Коли людина читає, то слово підіймається з білої сторінки і досягає свідомості. Воно перестає бути словом, перетворюючись в пильний погляд, рух руки, сльозу, посмішку, думку – воно стає життям. І це так чудово, що люди не схочуть і не зможуть відмовитися від книги, поки існує вона.

 

Пилипко Л.О., бібліотекар

    

Друк E-mail