Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

До відома мешканців міста про прийняті рішення на 49 сесії міської ради від 10.07.2015 року

На даній сесії Баранівська міська рада прийняла рішення щодо затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2015 року та виконання Програми економічного і соціального розвитку міста.

Бурхливі обговорення  на сесії відбулися при  внесенні змін до міського бюджету.

Одним із важливих питань, які розглядалися на 49 сесії міської ради, стало питання про місцеві податки і збори на 2016 рік. Депутати  одноголосно поголосували, щоб податки і збори в наступному році залишити на рівні 2015 року.

Не менш резонансним було обговорення питання щодо виділення коштів на придбання та встановлення погруддя Т.Г.Шевченку.

Разом з тим повідомляємо, що  даною сесією  було також прийнято рішення щодо тимчасового призупинення  навчально-виховного процесу в міському дошкільному навчальному  закладі «Сонечко», однак дане рішення призупинено міським головою відповідно до статті 28  розділу 3 Регламенту роботи  Баранівської міської ради, затвердженого рішенням 2 сесії 6 скликання від 28.12.2010 року №58.

 

Детальніше з відповідними рішеннями 49 сесії 6 скликання від 10.07.2015року в секретаря міської ради Шикули Зінаїди Петрівни (вулиця Соборна,20, адмінбудинок, 2-й поверх, каб.№9).

 

                                                                            Міськвиконком

 

Друк E-mail