Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Є надія, що невдовзі в Баранівці розпочнеться будівництво малої ГЕС

Як стало щойно відомо, найближчим часом між ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн», нинішнім орендарем гідроспоруди на річці Случ, та Баранівською райдержадміністрацією буде укладено договір оренди земельної ділянки під будівництво МГЕС.

Варто зазначити, що надзвичайно довго проходила державна експертиза проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянками для вищезгаданих цілей, оскільки земля, де планується будівництво, не перебуває в межах міста. Затягування процесу одержання експертного висновку було пов’язано в тому числі ще й із зміною керівництва області. Нині експертиза завершена та досягнуто домовленостей щодо терміну дії договору оренди.

Тепер залишається лише дочекатися відповідного розпорядження голови Баранівської райдержадміністрації, і підприємство зможе безпосередньо зайнятися виготовленням документів на будівництво МГЕС (отримання містобудівних умов, проходження експертизи проектно-кошторисної документації на об’єкт будівництва та одержання декларації на початок будівельних робіт), після  оформлення яких невідкладно розпочнуться будівельні роботи й монтаж необхідного обладнання.

  За інформацією ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн»

Друк E-mail