Щодо не виплати заготівельником боргу за прийняте від громадян молоко

Опубліковано у Новини

До Баранівської міської  ради надходили неодноразові звернення громадян щодо невиплати заготівельником Павленком Олександром Андрійовичем коштів за закуплене молоко для жителів сіл:

-    Кашперівка (13 жителів);
-    Стара Гута (22 жителя);
-    Гриньки (16 жителів);
-    Деревищина (2 жителя);
-    Жари (24 жителя);
-    Млини (1 житель).

Баранівською міською радою були надіслані звернення та заяви громадян до Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП  Житомирської області.
25.02.2017 року слідчими Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського  ВП ГУНП в Житомирській області внесено відомості  до Єдиного реєстру  досудових розслідувань за фактом вчинення шахрайських дій Павленком Олександром Андрійовичем відносно жителів Баранівського району. Ці відомості були зареєстровані за №ХХХХ за ознаками злочину передбаченого ст. 190 ч.1 КК України.

У відповідь на прохання Баранівської міської ради надати інформацію стосовно проведення розслідування цієї справи 17.042018р. надійшов лист з Баранівського відділення поліції. У ньому зазначено, що кримінальне провадження по факту не виплати грошових коштів за придбане молоко в жителів сіл Баранівського району закрите на підставі ст. 284 1п. 2 КПК України (відсутність складу кримінального правопорушення).


Друк