Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Щодо не виплати заготівельником боргу за прийняте від громадян молоко

До Баранівської міської  ради надходили неодноразові звернення громадян щодо невиплати заготівельником Павленком Олександром Андрійовичем коштів за закуплене молоко для жителів сіл:

-    Кашперівка (13 жителів);
-    Стара Гута (22 жителя);
-    Гриньки (16 жителів);
-    Деревищина (2 жителя);
-    Жари (24 жителя);
-    Млини (1 житель).

Баранівською міською радою були надіслані звернення та заяви громадян до Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП  Житомирської області.
25.02.2017 року слідчими Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського  ВП ГУНП в Житомирській області внесено відомості  до Єдиного реєстру  досудових розслідувань за фактом вчинення шахрайських дій Павленком Олександром Андрійовичем відносно жителів Баранівського району. Ці відомості були зареєстровані за №ХХХХ за ознаками злочину передбаченого ст. 190 ч.1 КК України.

У відповідь на прохання Баранівської міської ради надати інформацію стосовно проведення розслідування цієї справи 17.042018р. надійшов лист з Баранівського відділення поліції. У ньому зазначено, що кримінальне провадження по факту не виплати грошових коштів за придбане молоко в жителів сіл Баранівського району закрите на підставі ст. 284 1п. 2 КПК України (відсутність складу кримінального правопорушення).


Друк E-mail