Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Поліські візерунки

11-12 травня 2018 року, на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради відбулася обласна виставка-конкурс «Поліські візерунки», яка зібрала  учасників з районів, міст та об’єднаних територіальних громад.

Не менш цікавою та результативною була участь вихованців міського Будинку дитячої творчості в заключній обласній виставці-конкурсі, де учасники гідно представили та захистили свої роботи. З кожним роком якість робіт зростає, що є яскравим свідченням відродження глибоких народних традицій поліського краю, які впевнено розвиваються та набувають широкої популярності серед  учнівської  молоді нашої ОТГ.

Авторська лялька юної майстрині - справжній витвір мистецтва, виготовлена в єдиному екземплярі з текстильних матеріалів, яка ніби оживає, набуває особливого характеру, і здається, що вона прийшла зі свого окремого життя. Саме в номінації «Іграшка та лялька» вихованка гуртка міського Будинку дитячої творчості «Моделювання іграшок-сувенірів» Вероніка Аждер (керівник Т.В.Бабіч) отримала І-е  місце, де вразила журі оригінальністю, креативністю та неповторністю.

Ручне в’язання гачком відоме з давнини. Проте і сьогодні цей вид мистецтва популярний, який знову в моді. Поки ми в'яжемо - ми думаємо, або мріємо про щось хороше. Гачок - це чари, це задоволення. Це - маленький берег Мрії і казки, де можна створювати все, що завгодно, починаючи з парасольоки і, закінчуючи розкішними декоративними виробами. Саме тоді гачок перетворюється на чарівну паличку. В номінації «В’язання» молодшої вікової категорії вихованка гуртка міського Будинку дитячої творчості «Креативне рукоділля» Анна Павлова (керівник Г.М.Стельмах) отримала  III-є місце (за балами).Хороший результат показала Юлія Бабошина в номінації «В’язання» старшої вікової категорії, вихованка гуртка МБДТ «Креативне рукоділля» (керівник Г.М.Стельмах).

Дивлячись на картину юної майстрині, вишиту різнокольоровими атласними стрічками, збережете в пам’яті відчуття спекотного літнього дня, квітучої луки, безтурботного відпочинку, спокою і гарного настрою…На обласній виставцівперше взяла участь в номінації «Вишивка» молодшої вікової категорії Юлія Мельник, вихованка гуртка міського Будинку дитячої творчості «Креативне рукоділля» (керівник Г.М.Стельмах) та внесла вагомий внесок у нашу скарбничку.

Фантазія наших вихованців не знає меж і  кордонів…Нехай  усі  виставки не тільки виявлять нові таланти, але й відкриють шлях кожній обдарованій дитині !!!

Тетяна Бабіч, керівник гуртків МБДТ


Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2508



Друк E-mail