Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Надійшла благодійна допомога від МБФ «Олива»

Уже вкотре Управління соціального захисту населення Баранівської міської ради за ініціативи міського голови Анатолія Душка отримало гуманітарну допомогу від Міжнародного благодійного фонду «Олива» .

Так, для Баранівської КЦРЛ доставлено два медичних багатофункціональних ліжка, тумбочки, крісло та медичний одяг. Для забезпечення роботи реабілітаційного центру Баранівської громади привезено 5 тренажерів. Центр надання соціальних послуг Управління соціального захисту населення Баранівської міської ради, який обслуговує одиноких, непрацездатних громадян та осіб із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, забезпечено гуманітарним одягом та засобами гігієни. Серед гуманітарного вантажу є калоприймачі, які безкоштовно роздадуть тим, хто їх потребує. За необхідності звертайтеся в Управління. 

Соціальна робота з незахищеними верствами населення громади є і буде одним із пріоритетних напрямків в Баранівській міській ОТГ, а співпраця з благодійними фондами сприятиме цьому.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2506

Друк E-mail