Надання якісних соціальних послуг в громаді - важливий напрямок роботи

Опубліковано у Новини

Задля підведення підсумків втілення першого етапу пілотного проекту в Баранівській міській ОТГ, обговорення чинників успішної подальшої його реалізації та визначення шляху розвитку служби у справах дітей та сім’ї в громаді 5 квітня у Баранівській міській раді відбулось засідання круглого столу на тему: «Адміністрування послуг із соціальної підтримки населення та шляхів побудови ефективної соціальної сфери ОТГ».

У заході взяли участь представники Міністерства соціальної політики України, Житомирської ССД, Житомирського обласного ЦСССДМ, департаменту праці та соціального захисту Житомирської ОДА,  Баранівської міської ради, управління соціального захисту населення  Баранівської міської ради, служби у справах дітей Баранівської РДА, управління праці та соціального захисту населення Баранівської РДА, Баранівського районного центру зайнятості, в.о. старост та діловоди Баранівської міської ОТГ.

Заступник міського голови Оксана Загорська, звертаючись до присутніх, зазначила, що органи місцевого самоврядування мають створювати комфортні умови для проживання людей, а тому надання якісних соціальних послуг в громаді є важливим напрямком роботи, а працівники Баранівської міської ради – це фахові люди, які не живуть стереотипами, а постійно вдосконалюються і прагнуть розвитку.
Начальник управління соціального захисту населення  міської ради Володимир Цицюра надав загальну інформацію про управління, яке очолює та наголосив, що громаді важливо отримувати допомогу ззовні, бо держава покладає на ОТГ багато завдань, які іноді самотужки вирішити не реально.

Спеціаліст з обліку пільгових категорій УСЗН Леся Томашевська розповіла про результати впровадження моделі адміністрування послуг із соціальної підтримки населення в Баранівській громаді, про шляхи забезпечення успішної реалізації другого етапу моделі, про запровадження послуг у форматі «Єдиного вікна», а з роботою служби у справах дітей та сім’ї управління соціального захисту населення  міської ради ознайомила присутніх начальник цієї служби Інна Кучинська.

Консультанти проекту Світового банку Наталія Зінкевич і Марина Лазебна, директор департаменту захисту прав дітей та усиновлення Руслан Колбаса, начальник служби у справах дітей Житомирської ОДА Наталія Пилипчук взяли активну участь в обговоренні питань, які виносилися на засідання круглого столу. Гості надали ряд консультацій та порад для гарної організації надання соціальних послуг у Баранівській міській ОТГ. 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2447




Друк