Ліси потрібно відновлювати, а дороги підсипати

Опубліковано у Новини

Міський голова Анатолій Душко 4 квітня провів нараду по обговоренню питань щодо збереження лісових насаджень та участі підприємств у відновленні доріг, пошкоджених у результаті господарської діяльності.

Голова громади, звертаючись до присутніх, сказав, що має бути чітко сплановано проведення вирубки лісу та вивезення деревини. Підприємства повинні погоджувати лісові рубки на засіданні виконкому. Особливу увагу потрібно приділяти відновленню лісу, наведенню порядку на вирубаних ділянках і при навантаженні деревини. Анатолій Олександрович наголосив на тому, що  необхідно зробити інвентаризацію лісових насаджень, які не належать жодному із діючих у громаді підприємств. Міський голова закликав виконуючих обов’язки старост розширювати рекреаційні зони, створювати умови для відпочинку, наводити порядок та зауважив, що розпочато вивіз сміття з селища і сіл громади, встановлюються сміттєві контейнери - це має зупинити вивезення сміття громадянами в ліси і лісосмуги.

Неабияку увагу на нараді приділили питанню участі підприємств у відновленні доріг, якими вивозиться деревина на території Баранівської міської ОТГ. Представники ДП «Баранівське лісомисливське господарство» і ДП «Романівський лісгосп АПК» запевнили, що з допомогою філії «Баранівський райавтодор» всі питання по підсипці доріг буде вирішено. Міський голова зазначив, що дорогу до вольєри, де утримуються плямисті олені, потрібно підсипати щебенем, а не відсівом, бо туди їздить багато туристів.

Користуючись нагодою, головний лісничий Баранівського ДПЛМГ Віктор Мірошниченко запросив усіх підтримати акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках» та у «День довкілля» навести лад вздовж доріг населених пунктів.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2446









Друк