Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Команда Баранівської ДЮСШ виборола перше місце у змаганнях з футзалу

6 лютого 2018 року в м. Баранівка відбулися змагання з футзалу серед юнаків 2005-2006 р. н. на першість Громадської організації ЖТО ВФСТ «Колос».                           

В порівнянні з минулорічними змаганнями в цьому році збільшилась кількість учасників з восьми команд до дванадцяти та розширилась географія команд учасниць. Дванадцять команд було розподілено по чотирьох групах, після чого переможці 1-4 групи та 2-3 у півфінал боролися за попадання до фіналу.   

У півфіналі змагалися ДЮСШ Баранівка та амбіційна команда «Темп» Селянщинського спортивного ліцею. З початку зустрічі ігровою ініціативою заволоділи господарі турніру, раз по разу загрожуючи воротам команди «Темп», але вмілі дії захисників та впевнена гра воротаря Михайленка Андрія не давали можливості відкрити рахунок. Ліцеїсти гра на контро атаках  і мали  не одну можливість засмути місцевих вболівальників. І все ж таки під завісу першого тайму Баранівцям вдалося відкрити рахунок. В другому таймі гра проходила на зустрічних курсах, гольові моменти виникали як біля одних так других воріт, але в кінці зустрічі завдяки більші кількості гравців, які могли б підсилити гру команди господарям вдалось ще двічі забити та святкувати перемогу з рахунком 3:0.                     

У другому півфіналі зійшлись ДЮСШ Іршанськ та ДЮСШ Романів. Перший тайм не виявив сильнішого 0:0. Другий тайм розпочався з атак Іршанських футзалістів, що дало свій результат 1:0 попереду Іршанськ. Тепер вже команда Романова пішла всіма силами вперед, і рахунок стає нічийним 1:1. І все ж таки під завісу матчу ДЮСШ Іршанськ забиває гол та вириває перемогу.                                                            В грі за третє місце в першому тамі перевагу мала команда «Темп», але втілити в забиті голи свою перевагу не змогли 0:0. В другому таймі по інерції Селянщина продовжувала атакувати, але з кожним разом все важче верталася назад, по перше мала лавка запасних, по-друге друга гра поспіль. Романівці сповна цим скористались в кінці зустрічі забивши два голи  та посіли третє місце.                                                                                                                                    

Цікавим та захоплюючим видався і фінал, хоча всі тренери віддавали перевагу господарям. Іншої думки були гравці команди «Іршанськ». Перший тайм не виявив сильнішого 0:0. І все-таки досвід, підтримка вболівальників та рідний зал, всі данні  чинники дали можливість вирвати перемогу та посісти перше місце команді Баранівки.

Таким чином перше місце зайняла команда Баранівської ДЮСШ – тренери Присяжнюк В.М; Весельський В.Ц., ІІ місце – Іршанська ДЮСШ(тренер Панченко В.П.), ІІІ місце – Романівська ДЮСШ (тренер Ковальчук Ю.І.), ІV місце – ФК «Темп» Селянщинський спорт. Ліцей. (тренер Бабак М.В.), ФК «Жерм» Черняхів(тренер Федорчук І.М.), ФК Червоненської ОТГ (тренери Науменко А.Г. та Вальчук В.Л.), Ружинської ДЮСШ (тренер Маркітан О.І.), ФК «Миропіль» (тренери А.Д. Дашковець та В.Д.Дашковець), ФК «Титан» (тренер Рипік Д.С.), КУ КДЮСШ Коростишів (тренер Момонт В.Г.), Стрибізька ДЮСШ (тренер Терещук В.М.), Хорошівська ДЮСШ (тренер Черниш О.В.)                  

Громадська організація ЖТО ВФСТ «Колос» висловлює подяку директору спортивного комплексу Драгану О.М. та директору Баранівської ДЮСШ Присяжнюку В.М. за порозуміння, підтримку та допомогу в організації проведення турніру.

 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2357

Друк E-mail