Кубок Житомирщини з футзалу серед жінок

Опубліковано у Новини

4 лютого в м. Баранівка пройшов   Кубок  Житомирщини з футзалу серед жінок. У змаганнях взяли участь команди  «Вікторія» Любарського району, Стрибізька ДЮСШ, ФК «Полісся» та команда Баранівської ОТГ. Метою змагань є популяризація футзалу, фізичної культури  та спорту,  підвищення майстерності спортсменів, підготовка команд до участі в Чемпіонаті України, визначення кращих команд Житомирщини.

В першій зустрічі цікаву та захоплюючу  гру показали команди  Стрибізької ДЮСШ та ФК «Вікторія» Любарського району. В першому таймі велику перевагу мала команда  Стрибізької  ДЮСШ, маючи три забитих голи(хеттриком  відзначилась Даша Кисельова), але в другому таймі ФК «Вікторія» Любарського району змінила хід гри та в результаті  здобула перемогу з рахунком 4:3(голи на рахунку 2- Колодяженської Анастасії, а також Ковальчук Таміли та Бедрачук Інни).

Не менш захоплюючою була гра між командами ЖФК «Полісся» та Стрибізької  ДЮСШ . З мінімальним рахунком 1:0 перемогу здобула більш досвідчена команда ЖФК «Полісся»(забитим голом відзначилась Маша Маринець).

У матчі між командами ФК «Вікторія» Любарського району та Баранівської ОТГ була зафіксована перемога ФК «Вікторії» яка забила у ворота суперника 6 голів( Колодяженська – 3голи, Ковальчук -2,Бедрачук-1),  у відповідь отримавши 1 гол, загальний рахунок 6:1.                                          В грі за призове третє місце команда господарів поступилася більш досвідченій та зіграній команді Стрибізької  ДЮСШ  з рахунком 2:6(Кисельова-2голи, Лавренюк Вікторія-2,Дембіцька Ольга-1, Костюк Анна-1).

Заключною грою турніру була цікава та емоційна гра між командами ЖФК «Полісся» та ФК «Вікторія» Любарського району, де сильнішими були показавши свій характер та бійцівські якості дівчата  ФК «Полісся» здобувши перемогу з рахунком 3:1(голи у «Полісся» забивали Остапчук Інна – 2 та Маринець Маша, «Вікторії» Колодяженська Анастасія) .

Команда ФК «Полісся» виступала поза конкурсом, так як розглядала цей турнір в якості підготовки до другого кола першості України серед команд Першої Ліги з футзалу серед жінок.

У результаті місця розділилися таким чином:
І місце – ФК «Вікторія»Любарського району,тренер Яткевич А.С.,Сологуб Т.І.
ІІ місце – Стрибізької  ДЮСШ , тренер Терещук В.М.
ІІІ місце – Баранівської ОТГ , тренер Ковальчук Ю.І.

Громадська організація Житомирської територіальної організації ВФСТ «Колос» висловлює подяку голові Баранівської міської ОТГ Душку А.О. за надану допомогу в проведенні турніру.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/_news2018/2356

Друк