Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті тренера В. П. Суса

23 грудня у приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу відбулися футбольні баталії - відкритий турнір з міні-футболу, присвячений пам'яті тренера Володимира Павловича Суса. Проведення турніру стало доброю традицією у Баранівці. Цьогоріч учасниками змагань стали спортсмени з Баранівки, Понінки, Новоград-Волинського, Мирополя, Романова та Довбиша.

У результаті цікавих поєдинків третє місце посіли футболісти з Довбиша. За право отримати Кубок боролися команди з Понінки і Новоград-Волинського. Запекла боротьба у цьому двобої принесла перемогу новоградським футболістам.

Результати ігор: 

Довбиш – Понінка 2:2

Романів – Новоград-Волинський 2:5 

Баранівка – Полонне 0:4 

Кашперівка - Новоград-Волинський 2:6 

Баранівка – Довбиш 2:4 

Кашперівка – Романів 3:7 

Фінал: 

Новоград-Волинський – Понінка 3:2 

Довбиш – Романів 4:1 

Заступники міського голови Василь Савчук і Оксана Загорська привітали учасників змагань та вручили переможцям нагороди. Окрім кубків і грамот, команди отримали грошові премії (І місце – 2000 грн., ІІ місце – 1000 грн., ІІІ місце – 500 грн.). Подарунками відзначили кращого голкіпера турніру Андрія Ксьонзика та кращого гравця - Артема Чилядіна

Проведення цих змагань започаткували вихованці тренера Володимира Суса, а фінансову підтримку щоразу надають небайдужі люди та Баранівська міська рада.

У 2017 році спонсорами турніру стали Іван Дем’яненко, Олександр Кучер, Сергій Шкабара, Володимир Лис та Сергій Лавренчук. Допомога, яку надають ці люди, сприяє розвитку спорту на теренах нашої громади, а їхні вчинки слугують прикладом для інших. Тож бажаємо благодійникам добра, достатку, здоров’я та втілення нових гарних ідей!

 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2278

 

 



 

 

 

Друк E-mail