Баранівка змагатиметься за звання Молодіжна столиця України

Опубліковано у Новини

Таке рішення прийняла молодь міста разом із керівництвом міської ради, дізнавшись, що Міністерство молоді та спорту України, Український інститут міжнародної політики і Національна молодіжна рада України ініціювали проведення конкурсу "Молодіжна столиця України".

Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді в містах України. Проведення конкурсу передбачає прийом заявок від міст України до 10 січня 2018 року, а оголошення результатів і нагородження міста-переможця конкурсу та надання йому статусу "Молодіжна столиця України – 2018" у січні-лютому 2018 року.

Молодіжний актив разом із заступником міського голови Оксаною Загорською 21 грудня зібралися, щоб  попрацювати над заявкою. Презентувала присутнім конкурс регіональний координатор Світлана Прокоф’єва. Учасників зібрання у веб-форматі привітав Ростислав Томенчук, голова правління Українського Інституту Міжнародної Політики, член Наглядової ради конкурсу Молодіжна столиця України, який детально зупинився на концепції конкурсу.

Найближчим часом буде створено робочу групу, у яку увійдуть молоді жителі Баранівки, представники міської ради, відділу освіти, відділу культури,сім’ї, молоді та спорту, управління надання соціальних послуг. Члени групи підготують заявку для участі у конкурсі.

Зважаючи на те, що Баранівська громада має найбільшу кількість учнівської молоді серед об’єднаних громад Житомирщини, ми маємо гарні перспективи для перемоги.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2270



 

Друк