У Баранівці на новорічній ялинці засяяли вогники

Опубліковано у Новини

У Баранівці на площі Волі 18 грудня зібралося чимало жителів громади, щоб стати учасниками традиційного дійства та побачити як запалають вогники на головній новорічній ялинці міста.

Міський голова Анатолій Душко та Святий Миколай привітали усіх з наступаючими Новорічними святами. Розважальну програму підготували артисти міського Будинку культури ім. А.Пашкевича та вихованці міського Будинку дитячої творчості.

Зелена красуня у цьому році прикрашена різноманітними гірляндами, кольоровими кульками, іграшками, які діти у минулому році виготовили на конкурс «Найкраща ялинкова іграшка»  та національним прапором, складеним із синьо – жовтих електричних гірлянд.

Головна новорічна ялинка міста «одягла» новорічне вбрання дякуючи зусиллям працівників відділу благоустрою та житлово -комунального господарства Баранівської міської ради. Робітники кілька днів поспіль (навіть у вихідні) працювали задля створення святкового настрою. Щиро дякуємо їм за їхню працю.

На завершення святкового дійства діти отримали цукерки, а працівники міськради пригостили дорослих шампанським. Тепла святкова атмосфера панувала на відкритті головної новорічної ялинки міста.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2265



 

 

Друк