Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У Баранівській громаді відбулися урочистості до Міжнародного дня людей з інвалідністю

У перші дні першого зимового місяця усе цивілізоване людство вшановує людей з обмеженими можливостями, аби вкотре нагадати суспільству, що такі люди мають особливі потреби і потребують всебічної уваги до себе. Цей день є гарною нагодою звірити, що вже зроблено і чого необхідно досягти задля формування гідних умов життя даної категорії людей, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю 1 грудня в міському Будинку культури ім. А.Пашкевича проведено захід, у якому взяли участь працівники Баранівської міської ради з усіма структурними підрозділами.

На святі народжено грамотами Баранівської міської ради Ігора Радзивіла та Володимира Кушка, які беруть активну участь у житті громади. Ці відзнаки вручив міський голова Анатолій Душко та висловив найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування, побажавши міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту і витримки  в усіх життєвих випробуваннях.

Начальник управління надання соціальних послуг Баранівської міської ради Володимир Цицюра розповів, що упродовж 2017 року управління працювало над вирішенням соціальних питань жителів громади. Було збережено і розширено послугу допомоги одиноким особам похилого віку по місцю проживання, відновлено надання натуральної допомоги (в тому числі гуманітарної) сім’ям, особам та дітям, які опинились в складних життєвих обставинах. Він також подякував першому заступнику міського голови, депутату обласної ради Наталії Кокітко за сприяння у виділенні 200 тис. грн. з обласного бюджету, що дало змогу провести заміну аварійного даху та встановити металопластикові вікна у приміщенні майбутнього реабілітаційного центру. Подяку висловив і народному депутату України В.М.Литвину, який посприяв тому, щоб Управління надання соціальних послуг отримало з Державного Бюджету 60 тис. грн. на придбання гойдалок  для дітей з обмеженими фізичними можливостями, спортивного куточока, сухого басейну та ін. Було згадано з вдячністю й усіх жителів громади, які проголосували за проект Бюджету участі «Благоустрій території територіального центру» в результаті чого, Управління надання соціальних послуг отримало 53 тис. грн. і на весні облаштує територію майбутнього реабілітаційного центру.

Окрема подяка прозвучала для міського голови Душку А.О. за те, що за його сприяння вже сьогодні через Міжнародні благодійні фонди завозиться обладнання для центру реабілітації. Також за його сприяння вдалося до Міжнародного дня людей з інвалідністю забезпечити продуктовими наборами всіх інвалідів 1 групи та дітей – інвалідів Баранівської громади.
Дітям - інвалідам подарункові набори було вручено по закінченню заходу, а інвалідам 1 групи набори буде доставлено за місцем проживання.

Гарну концертну програму подарували присутнім у залі артисти та аматори сцени Баранівської громади.
 
 Управління надання соціальних послуг Баранівської міської ради

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2219

Друк E-mail