Зростаємо, творимо, перемагаємо!!!

Опубліковано у Новини

В той час, коли зима ось-ось змінить останні осінні дні, багато хто згадує тепле літо та квітучу зимну весну.  Весна холодною осінню – це справжнє диво і вихованці гуртків декоративно-прикладного мистецтва Баранівського міського Будинку дитячої творчості стали не лише свідками цього явища, а й приймали участь у його створенні.

Нещодавно в місті Житомир відбулася обласна виставка-конкурс «Декоративний розмай». Прикрасою виставки стали штучні квіти: троянди, піони, конвалії та польові букети просто вражали своєю красою, якістю виконання.

Квіти мали такий вигляд ніби їх тільки що зірвали в полі чи зрізали на квітнику. Так і хотілося доторкнутися до ніжних пелюсток, щоб переконатися, що це дійсно витвір умілих дитячих рук.

Одною з цих юних майстринь була Єлізавета Лисканюк (керівник Тетяна Бабіч, учениця 10 класу Баранівської Гімназії), яка отримала І місце в цій номінації.
Український народ має багато міфів та легенд про квіти, які стали рослинними символами України. Цю тему розкрила в своїй роботі вихованка Тетяни Бенкіної, Стельмах Анастасія ( учениця 10 класу ЗОШ №2 ім. О. Сябрук), яка брала участь в номінації «Розпис на дереві». Заслуженою винагородою Насті стало І місце в своїй секції.

Квіткова тематика – улюблена тема юних майстринь розпису на тканині. Анна Мартинюк (учениця 9 класу ЗОШ №2 ім. О. Сябрук) та її керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Ольга Богун, доклали багато зусиль, щоб здивувати членів журі. Анна виконала розпис готової сукні, цим самим створила новий дизайн, цю сукню можна одягти не тільки для прогулянки, а й для особливих подій. Авторську модель Анна продемонструвала перед членами журі під час захисту і отримала ІІ місце серед учасників своєї номінації.

В секції «Розпис на склі» брала участь Карина Пухальська (керівник Тетяна Бенкіна, учениця 8 класу Баранівської гімназії). ЇЇ розпис «Гроно винограду», був своїм родом експериментом, адже свій традиційний розпис виконаний вітражними фарбами, Карина доповнила розписаними скляними елементами фурнітури. Результатом її зусиль стало ІІ місце в номінації.

Постійний учасник виставок Богдан Іщук (керівник Тетяна Бенкіна, учень 9 класу Баранівської гімназії) прийняв участь в номінації «Ліплення». Його настінне панно «Пухнасті білочки» настільки підкорило журі своєю майстерністю виконання, що не залишило шансів на перемогу іншим учасникам виставки, Богдан став абсолютним переможцем в своїй категорії.

Для вихованки керівника Наталії Хмильовської, Анастасії Кирильчук (учениця 7 класу ЗОШ №2) ця виставка стала першою сходинкою для подальших перемог. ЇЇ квіткова композиція, виконана в техніці бісероплетіння, отримала високі бали, які стали вагомим внеском в скарбничку команди.

Бажаємо учасникам виставки та їх керівникам не зупинятися на досягненому, а рухатися вперед до нових творчих звершень.

Тетяна Бенкіна - керівник гуртків

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2212

Друк