Вихованці Будинку дитячої творчості - переможці Міжнародного конкурсу

Опубліковано у Новини

Нещодавно столиця України гостинно привітала вихованців Баранівського міського Будинку дитячої творчості, на VII Міжнародному конкурсі «Перлини мистецтва».

Цьогоріч майже 150 учасників творчо змагались у хореографічному, вокальному й образотворчому мистецтвах. Фестиваль об’єднав учасників з різних куточків країни – на заході були присутні колективи з Чернігова, Нетішина, Львову, Харкова, Києва та інших міст. Також у конкурсі взяли участь вокалісти з Китаю та Монголії.

Виступи оцінювало компетентне журі: голова - Сергій Грачов, музичний телепродюсер шоу «Народна зірка», «Фабрика зірок» та «Євробачення 2017»; Вікторія Вєльннікова, заслужена артистка України; Роман Полонський, співак і композитор та інші.

Конкурс відбувся у будівлі Національного університету харчових технологій.

Кожного, хто виходив на сцену, глядачі зустрічали дружніми оплесками, а у відповідь отримували масу позитивних емоцій. Всі учасники фестивалю дарували присутнім свою творчість і радували всіх талановитими виступами. А в холі приміщення була розміщена виставка робіт образотворчого мистецтва учасників конкурсу.

Вихованці Будинку дитячої творчості отримали чудові оцінки журі та повернулись додому з перемогами. Дипломантами конкурсу стали: Анастасія Первак (вокальне мистецтво, молодша вікова категорія); Микола Первак (вокальне мистецтво, середня вікова категорія); Аліна Іщук (образотворче мистецтво). Дует у складі Романа Кукоша та Вадима Іщука стали Лауреатами ІІІ ступеня. А найбільше всіх вразила, не лише журі конкурсу, а й всіх глядачів, своїм співом Мирослава Федорів. Вона стала Лауреатом ІІ ступеня. Крім дипломів конкурсу всі учасники були нагороджені дипломами Міністерства Освіти і науки України.

Журі конкурсу відмітило не лише високий рівень виконавської майстерності наших вихованців, а й професійну майстерність керівників. За вагомий внесок в естетичне виховання творчої молоді та професійну підготовку дітей до участі у VІІ Міжнародному конкурсі «Перлини мистецтва» подяками були нагородженні: Ірина Ільчук – керівник гуртків вокального мистецтва, та Тетяна Бенкіна – керівник гуртків декоративно-прикладного мистецтва.

Наші вихованці у черговий раз не тільки продемонстрували свої вміння на міжнародному рівні, але й довели, що заслуговують на перемогу. Сподіваємося, що це тільки початок творчого шляху майбутніх зірок.

Віталій Каленський - культорганізатор

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2209

 

Друк