Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Міський голова провів нараду з тренерами та учителями фізкультури, які працюють на території Баранівської громади

Усі ми знаємо яку важливу роль у житті дітей відіграють заняття спортом. Це перш за все виховання здорових, загартованих майбутніх поколінь. Нині не оминають проблеми і цю сторону нашого життя. Під час наради вчителі нарікали на незадовільний стан матеріальної бази та висловлювали стурбованість тим, що зараз є багато дітей, які за станом здоров’я не можуть займатися на уроках фізкультури.

Завідуюча методичним кабінетом відділу освіти Оксана Воробей, звертаючись до присутніх учителів, висловила ряд зауважень щодо їхньої роботи та дала поради, які допоможуть в організації та проведенні уроків у школах, а директор ДЮСШ Володимир Присяжнюк закликав усіх до співпраці.

Міський голова зазначив, що у нинішній ситуації саме страшне – це рівень життя та здоров’я людей. Бідність не дає змоги лікуватися. Тож ми усі разом зобов’язані виростити здорові громадсько - активні покоління, які змінять нашу державу. Анатолій Олександрович сказав: «Учитель має віддаватися на уроках. Хочу вас просити, щоб дуже творчо підходили до роботи. Нам потрібно підняти спорт у громаді на вищий рівень. Ми маємо відшуковувати дітей, для яких спорт – головне у житті і сприяти їх розвитку. Людина має бути в центрі уваги. Любіть дітей, бо дитина – це ключове». 

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2177

Друк E-mail