Спеціалісти управління надання соціальних послуг навчалися у Маріуполі

Опубліковано у Новини

З 31.10.2017 по 02.11.2017 відбувся навчальний візит 11 спеціалістів соціальної сфери з різних регіонів України до м. Маріуполя в рамках проекту «Сильна місцева громада - Соціальна місцева громада», що реалізується за підтримки Представництва дитячого фонду ООН (UNICEF) в Україні. Участь у навчанні від Баранівської міської ОТГ взяли 2 спеціаліста управління надання соціальних послуг.

Організований громадською організацією «Бюро соціальних та політичних розробок» візит до Маріуполя – це другий візит з обміну досвідом в рамках даного проекту. Нагадуємо, що перший візит було організовано до м. Одеса  27-29 вересня 2017 року.

У ході візиту до Маріуполя учасникам надана інформація щодо моделі кейс-менеджменту, функціонування якої налагоджено на рівні міста Маріуполь, а також електронної системи адміністрування соціальних послуг, розробленої місцевими фахівцями. Разом з тим показано позитивний досвід функціонування соціальних сервірів для громади через співпрацю громадських організацій «Маріупольська спілка молоді» та «Фонд розвитку Маріуполя» з органами місцевого самоврядування: Центрів підтримки сім’ї, Молодіжних центрів, соціальних гуртожитків для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та переселенців.

Також у процесі 3-х денної роботи здійснено виїзд до Сартанської селищної ради Донецької області, де групі показали швидке відновлення інфраструктури населеного пункту після воєнних дій та розвиток соціальної та молодіжної політики в населеному пункті.


Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2174

Друк