Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

День відкритих дверей «Країна дитячих мрій»

Будинок маленький всміхається вікнами,
Від ранку до ночі стріча дітлахів.
Домівкою другою став він привітною
Для сотень дітей та для їхніх батьків …

Баранівський міський  Будинок дитячої творчості є осередком дитячих талантів, натхнення та успіхів. У його затишних стінах збираються дітлахи міста для того, щоб відкрити та розвинути в собі нові таланти та вміння. І в цьому їм радо допомагають досвідчені та професійні педагоги.

Досягненнями гуртківців  закладу пишаються не лише батьки та керівники гуртків а й усі мешканці міста, тому що багато хто з них неодноразово захищав честь міста на  міських, обласних, Всеукраїнських та Міжнародних Фестивалях та конкурсах, досягаючи неабияких результатів.

Щороку навчальний рік в Будинку творчості розпочинається святом Дня відкритих дверей, коли вихованці гуртків презентують свої досягнення гостям закладу. Продовжуючи цю прекрасну традицію, 15 вересня 2017 року знову широко відкрились двері в Країну дитячих мрій.

Атмосфера свята та піднесеності охоплювала гостей під час святкової програми, де вони мали можливість отримати справжнє задоволення від виступів юних артистів. Нові гуртківці, батьки та гості свята познайомилися з усіма гуртками, які працюють в будинку творчості, адже їх презентували самі вихованці гуртків. В Будинку творчості діти не лише навчаються та розвивають свої таланти, але й весело відпочивають. Під час свята були проведень ігрові паузи, де діти мали можливість проявити свою спритність, кмітливість та винахідливість в іграх та конкурсах. Після цього педагогічним колективом для всіх присутніх була організована екскурсія по Будинку творчості, на якій на власні очі могли познайомитися з роботою гуртків та їх вихованців.

Яскраві враження та емоції діти також отримали на святковій дискотеці, яка була проведена на заключення свята.

Баранівський міський Будинок дитячої творчості, який недарма називають Країною дитячих мрій, знову широко відкрив свої двері для всіх дітей та підлітків, які хочуть навчитися творити та проявляти  себе в різних галузях мистецтва. Нехай же натхнення та удача супроводжують їх на цьому шляху! А педагогічний колектив закладу в тісній співпраці з батьками вихованців всіляко посприяє якнайкращому розкриттю та розвитку дитячих здібностей та талантів.

Культорганізатор Віталій Каленський

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/2092

Друк E-mail