Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

За фактом вчинення шахрайських дій проводиться розслідування

До Баранівської міської  ради надходили неодноразові зверення громадян щодо невиплати заготівельником Павленком Олександром Андрійовичем коштів за закуплене молоко для жителів сіл:

-    Кашперівка ( 13 жителів);
-    Стара Гута ( 22 жителя);
-    Гриньки (16 жителів);
-    Деревищина ( 2 жителя);
-    Жари ( 24 жителя);
-    Млини ( 1 житель).
Баранівською міською радою були надіслані звернення та заяви громадян до Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП  Житомирської області.

25.02.2017 року слідчими Баранівського відділення поліції Новоград-Волинського  ВП ГУНП в Житомирській області внесено відомості  до Єдиного реєстру  досудових розслідувань за фактом вчинення шахрайських дій Павленком Олександром Андрійовичем відносно жителів Баранівського району.

Ці відомості зареєстровані за №ХХХХ за ознаками злочину передбаченого ст. 190 ч.1 КК України.

На даний час СВ Баранівського ВП проводить  комплекс слідчих ( розшукових)  дій з метою встановлення свідків, отримання процесуальних  доказів, встановлення місцезнаходження Павленка О.А.

В разі наявності інформації, що становить слідчий інтерес та може сприяти в викритті злочинної  діяльності Павленка О.А  працівники поліції просять невідкладно повідомити про це СВ Баранівського ВП.

Друк E-mail