Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Вітаємо наших футболістів з 4 місцем у всеукраїнських змаганнях!

З 17 по 23 липня 2017року в Скадовську проходили змагання Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» з футболу на кубок «Золотий колос України» серед юнаків 2003 року народження.

У фінальній частині змагань футболісти Баранівської ДЮСШ виграли у команди Херсонської області та програли команді з Запоріжжя. У запеклій боротьбі за 3-4 місце наші спортсмени, на жаль, поступилися футболістам з Рівненської області. Хочеться відмітити, що кожен гравець нашої команди доклав усі зусилля для того, щоб на достойному рівні представити Баранівську громаду у всеукраїнських змаганнях.

У підсумку команда Баранівської ДЮСШ посіла 4 місце і здобула Кубок «За жагу до перемоги». Результатами змагань задоволені як тренери, так і юні спортсмени.
Переможцем турніру стала команда Запорізької області.

Футболісти м. Самбір, які зайняли 5 місце, запросили нашу команду взяти участь у міжнародних змаганнях, що відбудуться у їхньому місті 6-8 жовтня.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1988


 

Друк E-mail