Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Народний депутат Володимир Литвин побував в Острожецькому садочку

18 липня 2017 року з робочим візитом у село Острожок  Баранівської міської ОТГ приїздив народний депутат України Володимир Михайлович Литвин. Його супроводжувала помічник народного депутата Вікторія Ількович. Заступник міського голови Василь Савчук, заступник начальника управління фінансів Олександр Василевський та в. о. старости Володимир Дейнека були присутні під час відвідин Володимиром Литвином Острожецького ДНЗ.

У 2016 році для цього садочка за сприяння Володимира Михайловича надійшли кошти у сумі 93 тис. грн., які були використані на заміну чотирьох вікон і двох дверей та ремонт двох спальних кімнат. Завідуюча Острожецьким ДНЗ Світлана Лавренчук показала результати ремонту гостям та розповіла про те, які ще роботи потрібно провести.

При розподілі субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у 2017 році Володимир Литвин поклопотав про те, щоб 100 тис. грн. надійшло на потреби Острожецького садочка. Народний обранець поцікавився в завідуючої ДНЗ чи достатньо цих коштів на виконання запланованих робіт. Світлана Іванівна повідомила, що вистачить.

Завідуюча Острожецьким ДНЗ, звертаючись до Володимира Михайловича, наголосила, що це дуже суттєва підтримка для села і колектив садочка, батьки та діти щиро вдячні за допомогу.

Народний депутат розпитав про інші проблеми, що існують в селі та обговорив з присутніми процес децентралізації, що набрав обертів в Україні.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1977

 

Друк E-mail