Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Купальські гуляння у міському парку зібрали жителів громади

Святкування Івана Купала вже стало доброю традицією у Баранівці. Багато жителів долучаються до обрядів та розваг. Тож вчора ввечері у міському парку було велелюдно.

Розпочалось свято театралізованим дійством «Купальські гуляння» за участю артистів і вихованців міського Будинку культури ім. А. Пашкевича та дітей, які опановують ази сценічної творчості у школі мистецтв та у міському Будинку дитячої творчості. Учасники заходу прикрашали стрічками святкове дерево «Марену», водили хороводи, плели віночки з польових квітів. На Івана Купала завітав Нептун з русалками, не обійшлося і без відьм та чортів.

Усі бажаючі мали змогу впродовж свята виграти чимало гарних призів, взявши участь у купальських іграх, конкурсах та розвагах для дітей і дорослих.

Родзинкою програми став обрядовий конкурс на кращий віночок. Власноруч сплетені купальські вінки презентували чотири юнки. У ролі журі виступили глядачі, які своїми оплесками визначили чий витвір найліпший. Дівчата отримали грошові заохочувальні призи (1 місце – 300 грн., 2 місце – 200 грн., 3 місце – 100 грн., 4 місце – 50 грн.).

Під час свята працювала польова кухня, здійснювалась виїзна торгівля, а дитячі атракціони принесли немало радості й позитиву маленьким жителям громади. Була можливість нанести собі аквагрим та сфотографуватися у гарно оформленій фотозоні.

Коли стемніло, запалили велике традиційне вогнище, а поруч палало багаття для тих, хто, набравшись сміливості, вирішив перестрибнути через вогонь. Діти скористалися нагодою додати собі адреналіну, наполегливо стрибаючи під наглядом батьків та організаторів заходу.

Завершилося святкування дискотекою, яка об’єднала в танці юнь та старше покоління.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1957

  





 

Друк E-mail