За дозволом для здійснення закупівлі побічних лісових користувань (ягоди, гриби) звертайтеся до Баранівської міської ради!

Опубліковано у Новини

Повідомляємо про те, що рішенням виконавчого комітету Баранівської міської ради № 128 від 31 травня 2017 року було визначено місця для закупівлі побічних лісових користувань (ягоди, гриби) та заготівлі другорядних лісових матеріалів. З їх переліком можна ознайомитися, переглянувши скан-копію даного рішення, яка опублікована нижче.

Розпорядженням міського голови А. О. Душка створено робочу групу для здійснення контролю за ходом заготівлі лісових ресурсів суб’єктами підприємницької діяльності та затверджено її склад. Члени цієї робочої групи з 21 червня 2017 року розпочали виконувати свої обов’язки. За результатами обстежень вони складатимуть акти щодо порушень по даному питанню.

З метою запобігання виникненню проблемних ситуацій просимо за дозволом для здійснення закупівлі побічних лісових користувань (ягід, грибів) звертатися до Баранівської міської ради. При собі мати лісовий квиток.

Леся Довга, начальник відділу бухгалтерського обліку та економічного розвитку, інвестицій та закупівель Баранівської міської ради

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1931

Друк