Міський голова А. Душко побував на зустрічі з Надзвичайним та Повноваженим Послом Китайської Народної Республіки в Україні

Опубліковано у Новини

13 червня на Новоград-Волинщину з робочим візитом завітав Надзвичайний та Повноважений Посол Китайської Народної Республіки в Україні пан Ду Вей.
У великій залі Будинку рад Пан Ду Вей зустрівся із представниками влади Новоград-Волинського району, Баранівської, Ємільчинської, Пулинської об'єднаних територіальних громад, депутатами районної та міської ради та керівниками промислових підприємств.

Зустріч розпочалася врученням пам'ятних подарунків. Голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Володимир Михнюк, привітавши пана посла на Звягельській землі, подякував за співпрацю та нагородив Відзнакою району «За заслуги перед Новоград-Волинським районом».

Опісля, кожен із представників влади Житомирщини (в тому числі й голова Баранівської міської ОТГ Анатолій Душко) виступив перед присутніми презентуючи свій район чи громаду та їх соціально-економічний стан на сьогоднішній день.

У свою чергу, пан Ду Вей, подякувавши за теплий прийом зазначив: «Ваш край мене надзвичайно вразив своєю красою та гостинними працьовитими людьми. Тому я сподіваюся, що ми з вами і надалі плідно працюватимемо, залучаючи до співпраці нових інвесторів. Адже наших бізнесменів цікавлять нові неординарні проекти.»

За матеріалами Відділу організаційно-інформаційної роботи Новоград-Волинської РДА

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1910

 

Друк