Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Громадські активісти та представники політичних сил вирішували як боротися з забрудненням річок

До міського голови Анатолія Душка звернувся активіст, який повідомив про те, що у вихідні знову відбулися скиди нечистот у річку Хомора. Тому було вирішено негайно зібрати представників політичних партій та громадських активістів для визначення подальших дій щодо недопущення забруднення річок. 36 небайдужих були присутні на цьому зібранні.

Анатолій Олександрович розповів про те, що було зроблено міською радою у цьому напрямку та закликав до активного діалогу, який повинен закінчитися прийняттям відповідного рішення.

На засідання прибув депутат Полонської районної ради Микола Козаківський. Він повідомив про роботу, яка проводилася на полонщині, зазначив, що на фабриці є місця, де відходи скидаються напряму в річку.

Громадські активісти попередили учасників засідання круглого столу про те, що якщо впродовж десяти днів підприємство продовжуватиме здійснювати свою діяльність і забруднюватиме річки Хомору та Случ, вони в обов’язковому порядку організують безстрокову акцію протесту шляхом блокування в’їзду на фабрику.

За результатами круглого столу було прийнято такі рішення:
1.    Звернутися з відповідним клопотанням до Міністерства екології та природних ресурсів України щодо припинення дії дозвільних документів для здійснення діяльності ТОВ «Понінківська картонно – паперова фабрика»;
2.     Звернутися з відповідним клопотанням до керівництва ТОВ «Понінківська картонно – паперова фабрика» про негайне припинення роботи підприємства до відновлення повноцінної діяльності очисних споруд;
3.    Надіслати звернення голові Житомирської обласної державної адміністрації, голові Хмельницької обласної державної адміністрації, Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області, Державній екологічній інспекції у Житомирській області.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1861

Друк E-mail