Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Великодні писанки

Весна в Україні. Воскресає природа, воскресає життя. Приходять Великодні свята і беруться українці за давнє мистецтво розписування писанок. Писанка – неповторний витвір народного мистецтва, символ весняного відродження природи, добра, щастя.

Розпис великодніх писанок став великим мистецтвом, яким займаються як дорослі, так і діти.

Напередодні головного християнського  свята Великодня в м. Житомир на базі КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» було проведено 17 обласну виставку-конкурс учнівської молоді «Великодні писанки».  Її учасниками  стали 86 юних писанкарів  з 5  міст  та 18 районів області. (серед яких були і вихованці БМБДТ)

На розгляд журі кожен учасник виставки-конкурсу представив виготовлені власноруч зразки писанок, які естетично були оформлені у вигляді композиції.

Гарні результати показали Іщук Софія, Щербій Вікторія та Гринь Олександра.

Фахівців у галузі народного мистецтва, які входили до складу журі, найбільше вразила композиція Білошицької Марини, учениці 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О. Сябрук (керівник Ольга Богун), яка стала переможцем виставки-конкурсу  та завоювала диплом першого ступеня. Вітаємо Марину з перемогою!

Культорганізатор Баранівського МБДТ Віталій Каленський

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1778

 

Друк E-mail