Панчук Тетяна - переможець обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання

Опубліковано у Новини

Учениця 11 класу Баранівської ЗОШ І-ІІІст. №2 ім. О.Сябрук  Панчук Тетяна  стала переможцем обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технології)  та взяла участь у заключному етапі, що відбувся у м. Полтава з 26 березня по 31березня 2017 року.  Олімпіадні завдання проходили під загальним гаслом «Барви рідного краю» і складалися з трьох  турів: комплексної роботи, творчого проекту та теоретичного туру. Тетянка гідно представила не лише Баранівську ОТГ, а й Житомирську область та увійшла в десятку кращих учасників

Всеукраїнського етапу олімпіади. Такий гарний результат учениця показала завдяки наполегливій праці й високому професіоналізму вчителя Стельмах Г.М., яка готувала Тетяну  до випробувань.

Справжньою родзинкою творчого проекту учениці по приготуванню десерту «Грушка-дичка в шоколаді» є унікальна рецептура, створена за кулінарними традиціями поліського краю. Адже які солодощі були доступні нашим прабабусям, що жили в глибинці, в селі? Це горіхи, насіння та сухофрукти, які не лише корисні, а й надзвичайно смачні.

Під час комплексної роботи, що проходила під девізом: «Надай нове життя старим речам» талановита учениця повинна була створити корисну річ для себе із одягу, залишків швейного виробництва та фурнітури. Тетянчин виріб, майстерно виконана, стильна та креативна сумочка, знайшов свого власника на інтернет - аукціоні, який був проведений організаторами олімпіади на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Після завершення олімпіади  у Тетяни залишилися гарні враження, незабутній досвід та бажання підкорювати нові вершини.

Відділ освіти Баранівської міської ради дякує всім небайдужим, які надали спонсорську допомогу під час підготовки участі нашої учениці до Всеукраїнського етапу олімпіади з трудового навчання.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1775

 

Друк