Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Члени Молодіжної ради розповіли школярам як правильно сортувати сміття і навіщо це робити

Життя - це насолода і радість! Кожен прагне бути щасливим і здоровим, саме такими побажаннями ми вітаємо один одного на усі свята. Тож потрібно задуматись, як нам цього досягти не тільки на словах.

«Сортування сміття» - це один із проектів Молодіжної ради. Втіливши його в реальність, ми будемо зменшувати сміттєзвалища, заробляти на смітті кошти та станемо прикладом для наступного покоління, в яке ми разом із вами внесемо набутий рефлекс сортування сміття. Це зробити просто і легко, потрібно лише прагнення і бажання усіх нас!

Спільно з Відділом освіти Баранівської міської ради Молодіжна рада організувала поїздку по всіх школах нашої новоствореної ОТГ. Першими нас зустріла Зеремлянська школа, де ми розпочали діалог з дітьми, вчителями та директором. Розпитали усіх, чи знають, що таке сміття, яких видів воно є, куди його відвозять після того, як ми згрібаємо все в один мішок, які наслідки спалювання та наявності сміттєзвалищ… Коли діти казали, що вони хочуть сортувати сміття, зберігати природу, бути культурними та ще й додатково отримувати кошти за відсортовані відходи, то ми створювали в кожній із шкіл ініціативні групи з дітей та вчителів. З ними ми надалі будемо співпрацювати.

Познайомившись із усіма іншими, а це – Суємецька, Смолдирівська, Климентіївська, Острожецька, Рогачівська, Явненська, Полянківська, Глибочанська та Кашперівська школи, Молодіжна рада переконалась, що надія в наше екологічно-чисте щасливе майбутнє є. Разом ми зможемо зробити багато корисного, і як наслідок: жити й радіти кожному дню!

Голова Молодіжної ради Юлія Дем’яненко

Друк E-mail