Дружно попрацювали на суботнику жителі громади

Опубліковано у Новини

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи по благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити місто, селище та села чистішими і привабливішими. У рамках місячника санітарної очистки та благоустрою території Баранівської міської ОТГ в населених пунктах нашої громади 8 квітня 2017 року проведено суботник.

За організаціями, установами, підприємствами усіх форм власності були закріплені території для прибирання. Учасники весняної толоки, «озброївшись» граблями, вилами, віниками, пакетами для сміття, вийшли, щоб навести лад на вулицях, кладовищах, сміттєзвалищах, у скверах та на інших об’єктах. Такі акції, як суботник, допомагають усім об’єднатись, відчути те, що ми стали єдиною громадою.

Пам’ятаймо, що благоустрій нашого міста, селища та сіл залежить не тільки від роботи житлово-комунальних служб, але й від культури та свідомості населення. Тож варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про місто, про чистоту й порядок в ньому, адже це спільна справа усіх його жителів.

Баранівська міська рада дякує усім, хто приєднався до весняної толоки та допоміг зробити нашу громаду чистішою. Запрошуємо жителів узяти участь у місячнику санітарної очистки та благоустрою. Приберіть біля своїх домівок, допоможіть прибирати сусідам, не смітіть самі і не дозволяйте це робити іншим. Все ж таки, чисто там, де не смітять.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1746

Друк