Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Акція «Велика українська хода» - в Баранівці!

Баранівка стала містом-учасником всеукраїнської акції "Велика українська хода" 27 березня. Головний клич: «Від міста до міста, від бригад до батальйонів єднаються прапори, на яких люди пишуть свої думки, щоб силою думки, віри та молитви зупинити в Україні війну».

Її організаторка – військовий кореспондент, боєць військового батальйону спецпризначення «Вікінги», волонтерка Катерина Валевська. Цю акцію киянка започаткувала 14 вересня 2014 року з Майдану Незалежності. На численних синьо-жовтих полотнах пані Катерина возить країною дух миру, патріотизму, клич берегти історію, шанувати пам’ять жертв Революції гідності та АТО. У її багажі багато стягів. До них додасться і прапор з міста Баранівка Жовто-блакитна смуга майже день майоріла у сквері в центрі міста. Серед них є полотна з різних куточків України та понад 40 прапорів бригад і батальйонів (14 ОМБР, 24 ОМБР, 26 ОМБР, 32 блок пост, Айдар, Донбас, 8 полк, 90 ОДШБ). У її колекції кожен стяг неповторний, підписаний місцевими патріотами, який вона зв’язує з прапором із попереднього міста.

Таким чином об’єднує волонтерка Україну по-своєму і не дає забути про Героїв: «Їду по Україні, збираю найсильніші думки патріотів-українців, які пишуть на прапорах своїх міст, бо думка у людини – це найважливіше. Вони йдуть до Бога і таким чином, разом з Вами, наближаємо наш час Перемоги».

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1718

Друк E-mail