Команда ДЮСШ – володар Кубку Баранівської міської ОТГ з міні-футболу

Опубліковано у Новини

Завершився розіграш Кубку Баранівської міської об’єднаної територіальної громади з міні-футболу.

За результатами ігор, що відбулися 12 та 19 березня 2017 року у міському фізкультурно-оздоровчому комплексі, було визначено 4 команди, які вийшли у фінал. У боротьбі за третє місце з рахунком 4:1 команда Кашперівки перемогла команду з Мирославля. За перше місце боролися команда Баранівки та команда ДЮСШ. Забивши два м’ячі у ворота суперників, вихованці ДЮСШ здобули перемогу у турнірі.

Міський голова Анатолій Душко вручив Кубок Баранівської міської ОТГ з міні-футболу переможцям, а усім десятьом командам, які взяли участь у змаганнях – футбольні м’ячі.
Анатолій Олександрович побажав учасникам турніру вагомих спортивних досягнень у майбутньому та запросив 26 березня прийти о 10:00 у ФОК і вболівати за учасників розіграшу Кубку голови громади серед ветеранів з міні-футболу.

Міський голова розповів про те, що на нас у цьому році чекає гарна подія. Виповнюється 50 років міському стадіону. До цієї дати Житомирська обласна федерація футболу планує 28 червня провести у Баранівці фінал Кубку області з футболу «Пам’яті Героїв Небесної Сотні». Наші вболівальники зможуть стати свідками видовищних ігор, які відбудуться на міському стадіоні.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1713

Друк