Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У Берестівці Міжнародний жіночий день відзначили святковим концертом

Жителям Берестівки 9 березня в сільському Будинку культури аматори сцени, вихованці садочка та учні школи подарували гарну змістовну концертну програму. Варто зазначити те, що всі артисти були одягнені у власноруч виготовлені костюми. Берестівка має своїх народних умільців, якими варто пишатися.

Присутніх у залі зі святом привітали: секретар міської ради Юрій Оханський та в. о. старости Надія Закусило.

Концерт умовно було поділено на дві частини. Організатори початок концертної програми присвятили українському поету, художнику, мислителю Тарасу Шевченку, День народження якого ми відзначаємо 9 березня. Ярослав Заліщук і Владислав Мазур написали музику до відомого вірша "Вітер з гаєм розмовляє" та виконали створену ними композицію.

Оксана Нічпальська, Тетяна Войтович, Оксана Мандиленко, Ольга Дмитрієва та Галина Бондарчук взяли активну участь у концертній програмі. Сценарій свята написала Оксана Сікан, яка разом із сином була ведучою. У подарунок жінкам того дня зі сцени линули пісні, звучали гуморески та демонструвалися інсценівки.

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1688






 

Друк E-mail