Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Світ поезії Лесі Українки

Сторононько рідна! Коханий мій краю!
Чого все замовкло в тобі, заніміло?

Так починається вірш Лесі Українки присвячений   видатному українському письменнику Івану Франку.  Саме такими  рядками  розпочала свій виступ Загорська Вікторія, юна  учасниця обласного конкурсу читців-декламаторів поезії Лесі Українки, присвяченого 146 річниці від дня народження.
   

З нагоди дня народження видатної української поетеси Лесі Українки у Новограді-Волинському щорічно проходить конкурс читців-декламаторів її поезії. В цьому році у конкурсі взяли участь понад 70 учасників з нашої області. Серед них і вихованці театрального гуртка Баранівського міського Будинку дитячої творчості (керівник Віталій Каленський). Наші юні таланти показали найкращий результат і всі повернулися додому з нагородами.

Учасників конкурсу розподілили на чотири вікові категорії: перша  (6–9 років включно); друга (10–13 років влючно); третя (14–16 років включно); четверта (17–20 років включно).

Наші вихованці виступили у  трьох вікових категоріях та вибороли такі нагороди:
-    Загорська Вікторія  в  першій віковій категорії  завоювала диплом другого ступеня;
-    Ільчук Іванна в другій віковій категорії також завоювала диплом другого ступеня:
-    Андрушко Олександра в третій віковій категорії отримала диплом третього ступеня.

Діти були задоволені, що їх відзначили не лише дипломами, а й цінними подарунками.

Світ поезії Лесі Українки надзвичайно багатий, яскравий, індивідуальний, емоційно піднесений. У цьому вже вкотре можна було переконатися, переглянувши виступи учасників конкурсу.

Сподіваюся, що ім'я   поетеси та її творчість й надалі живим вогником будуть пломеніти у серцях наших дітей. Тож ми вітаємо переможців та учасників конкурсу, бажаємо нових перемог та творчого злету!

Віталій Каленський, культорганізатор

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1674

Друк E-mail