Жінок у білих халатах привітали з святом весни, радості та любові

Опубліковано у Новини

Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.

6 березня 2017 року колектив Баранівської районної комунальної лікарні зібрався разом,  щоб привітати  із  найніжнішим, найсвітлішим, найкращим серед усіх свят – Міжнародним  жіночим  днем. Восьме березня відзначатиме більше половини персоналу, адже не секрет, що медицина тримається на жінках.

Зі святом весни, ніжності, гармонії та любові присутніх тут представниць прекрасної половини людства привітали:  Баранівський міський голова Анатолій Душко, головний лікар Баранівської КЦРЛ Ігор Шатровський та заступник голови РДА Володимир Хіміч.

Незабутні пісенні подарунки того дня лунали з вуст Вячеслава Шляхтенка, Марії Маркіної, Юлії Ейсмонт, Вячеслава Рудяшкіна, Вадима Райковського та Валерія Ляховича. Зворушливі мелодії награвав Володимир Савчук на своєму саксофоні. Кілька пісень подарував своїм колегам завідуючий реанімаційним відділенням Микола Опря. Усі жінки зачаровано аплодували молодому лікарю, адже його привітання усіх приємно здивували і вразили.

Чоловіки на святі не раз сказали, як вони цінують жінок у білих халатах, зауважили, що найголовніше для прекрасних половинок - бути коханими, і тоді вони будуть найкрасивішими, чудовими та успішними. Саме такими й бажали бути жінкам завжди: коханими та щасливими!

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1673

Друк