У Баранівці провели турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті Володимира Суса

Опубліковано у Новини

Володимир Павлович Сус - колишній мешканець Баранівки, людина, яка більшу частину свого життя присвятила спорту. 11 лютого йому виповнилося б 60 років. Але, на жаль, тяжка хвороба забрала його життя...

Володимор Cус закінчив Львівський інститут фізичної культури та спорту. Деякий час був гравцем команди майстрів футбольного клубу «Спартак» Житомир, який на той час брав участь у II лізі колишнього Радянського Союзу. Потім працював тренером дитячо-юнацьої спортивної школи. Згодом його призначили на посаду головного тренера ФК «Керамік», який грав в II лізі чемпіонату України.

Свого часу Володимир Павлович викладав фізичну культуру в Рогачів-Волинському технікумі. Був великим прихильником настільного тенісу. Також неодноразово брав участь у складі збірної команди району в обласних змаганнях з волейболу. Любив гру в шахи.

18 лютого у залі Баранівського фізкультурно-оздоровчого комплексу відбувся турнір з настільного тенісу на першість міста, присвячений пам'яті Володимира Суса.

Учасники турніру були поділені на дві групи. У першій змагалися юнаки та дівчата - учні Баранівської та Першотравенської шкіл, гімназії і професійно-технічного ліцею. Усі вони є вихованцями Віктора Майданюка, керівника фізичного виховання Баранівського профліцею. Відзначу, що тренує він їх за власної ініціативи з підтримки приватних підприємців.

У другій групі змагалися дорослі.

За результатами турніру в молодшій групі 4 місце зайняла Юлія Заєць (Баранівська гімназія), 3 місце - Діана Санду (Баранівський профліцей), 2 місце - Дмитро Бабич (Баранівська ЗОШ №2 I-III ст. ім. Ольги Сябрук) і 1 почесне місце здобув Владислав Муравський (Баранівський профліцей). Усі вони були нагороджені грошовими преміями, грамотами та медалями.

Досить цікавими та азартними були й поєдинки серед дорослих. У них взяли участь Михайло Панін, Сергій Лавренчук, Віктор Майструк, Віктор Майданюк, Павло Михалюк, Віталій Волошин, Андрій Дикий, Ярослав Бортнік, У напруженій боротьбі перемогу виборов Віктор Майданюк, друге місце посів Павло Михалюк, третє - Сергій Лавренчук.

За підтримку у проведенні змагань завдячуємо начальнику відділу культури, молоді та спорту Баранівської міської ради Надії Ошатюк, Молодіжній раді міста, приватному підприємцю Сергію Лавренчуку.

Успіхів всім та здоров'я, Сергій Сус

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/___news2017/1650



 

 

Друк