Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Міська Молодіжна рада у дії

Небагато часу пройшло з дня конкурсного відбору на право бути членом Молодіжної ради, але ж ми не сидимо без діла і тому вже маємо результати своєї діяльності.

Погодивши свої дії з директором Баранівської гімназії Віктором Присяжнюком, члени Молодіжної ради провели виховні години на тему «Сортування сміття». Першими послухати і зробити висновки прийшли учні 5-7 класів. Щоб зацікавити дітей, ми провели конкурс на кращий малюнок. У процесі малювання учні проявили свої здібності, кмітливість та небайдужість до проблеми роздільного збирання сміття. Була організована виставка усіх робіт, а переможців ми нагородили подарунками. Через тиждень схожий захід Молодіжна рада провела з учнями 8-11 класів.

Під час виховних годин ми розмовляли про наслідки утворення великих сміттєзвалищ, про забруднення підземних вод, лісів, повітря, наголосили, що все це наносить величезну шкоду нашому здоров’ю. До прикладу навели такий факт, що з 27 пластикових пляшок можна виготовити теплу кофтинку. Це означає, що краще переробити пластик, аніж спалювати його і дихати ядовитим димом. Учні зрозуміли і, що приємно, підтримали ініціативу не чекати втілення гарних справ кимсь іншим, а самостійно, вже сьогодні сортувати сміття вдома.

На жаль, у багатьох родинах є діти, які потребують термінового лікування, а рідні не можуть оплатити його. Молодіжна рада організувала благодійну дискотеку, на якій зібрали 400 грн. для учня Баранівської гімназії Дмитра Падуна. Серед тих, хто прийшов на дискотеку ми розіграли солодощі та білет на зйомки прямого ефіру Х Фактора. Загалом, дякуючи підприємцям, на лікування хлопчика ми зібрали 1910 грн.

Це лише перші кроки нашої новоствореної організації. Ми працюватимемо, будемо втілювати у життя гарні справи. Найближчим часом плануємо взяти активну участь у підготовці та проведенні низки заходів з нагоди свят та урочистих подій.

Від імені усіх членів Молодіжної ради дякую міському голові Анатолію Душку та організаторам нашої поїздки на шоу Х Фактор. Ми отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень, побачили як знімають прямі ефіри. Це була цікава і незвичайна екскурсія.

Ми вдячні міському голові та виконавчому комітету за сприяння у реалізації ініціатив молоді в Баранівці. Кожен член Молодіжної ради хоче, щоб політика щодо розвитку молодих людей міста, започаткована Анатолієм Душком, продовжувалася й надалі.

Юлія Дем’яненко, голова Молодіжної ради

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1493

  

Друк E-mail