Фейєрверк танцю

Опубліковано у Архів новин

Нещодавно в м. Бердичеві відбувся ІІІ обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва  під такою назвою. У фестивалі-конкурсі взяли участь 808 учасників із 11 районів та 5  міст  Житомирщини. Серед учасників були  танцювальні колективи нашого Будинку дитячої творчості. В старшій категорії  танцювальний колектив  «Fire Dance»  (керівник Ільчук Ірина) та молодшій категорії «Children’s  Smile»  (керівник Каленський Віталій).

На конкурсі було представлено 69 виступів у трьох вікових категоріях та трьох номінаціях: народний, естрадний та бальний танці.
Виступи учасників радували глядачів продовж шести годин. Кожен танцювальний колектив зумів зацікавити, захопити і подарувати найпрекрасніші емоції  глядачу.

Наші колективи виступали у трьох старших вікових категоріях та в одній молодшій. Так у номінації народний танець  наш танцювальний ансамбль  «Fire Dance»  захопив глядача та журі  танцем «Ой мамо люблю Гриця» і по результатам в цій номінації вони зайняли ІІІ місце.

У номінації бальний танець виступили сольним номером Ільчук Аліна та Кукош Роман» з цікавою композицією «Ми танцюєм ча-ча-ча». 
Дуету не вистачило декілька балів до перемоги. В номінації естрадний танець наш колектив «Fire Dance»   вразив журі та глядача своєю композицією «Вогняні дівчата». Вони завоювали І місце.

Цікаву композицію «Вальс, вальс, вальс» продемонстрував наш юний танцювальний колектив ««Children’s  Smile» (Мазур Марк, Николишин Діана, Дем’яненко Вікторія, Якимчук Віталій), які були дебютантами фестивалю конкурсу.

Дуже прикро, що ми не змогли взяти участь у всіх 9 –ти номінаціях це значно підняло б наш командний рейтинг.

Нам дуже приємно, що наші вихованці вже вкотре показали гарні результати і з гордість відстояли честь міста та району. Молодці. Так тримати!

Культорганізатор Віталій Каленський

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1451

Друк