Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У роботі Міжнародної конференції країн Східного партнерства взяв участь Баранівський міський голова А. Душко

26-27 жовтня 2016 в Єревані зібралося більше 350 представників центральних, регіональних та місцевих органів влади, які підтримують, або є підписантами Угоди мерів.

Угода мерів – провідна ініціатива, започаткована Європейським Союзом, котра охоплює місцеві та регіональні органи влади, які беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях. Слідуючи цим зобов’язанням підписанти Угоди прагнуть скоротити власні викиди СО2 щонайменше на 20% до 2020 року, сприяючи, таким чином, розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

Підписання Угоди мерів є кроком до успіху, до можливості вчитися, переймати прогресивний досвід та реалізовувати проекти з енергозбереження у нашому місті. Ініціаторами такої угоди є розвинені європейські країни, які власними коштами наповнюють різноманітні фонди для фінансування програм з енергозбереження в Україні. Регулярно проводяться конкурси, гранти(безповоротня фінансова допомога), існуєть програми співфінансування і кредитування.

На Міжнародній конференції Євросоюз оголосив про початок нової ініціативи «Мери і економічне зростання» (M4EG) і початку другого етапу проекту «Угода мерів – Схід» в галузі енергоефективності. Ці ініціативи, спрямовані на розвиток державно- приватного партнерства, будуть сприяти створенню нових робочих місць на регіональному рівні та зростанню ВВП.


Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1447

Друк E-mail