Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

Розпочато кризовий моніторинг по річці Случ та її притоках

Сьогодні, 1 листопада 2016 року, з Державної екологічної інспекції України до Державної екологічної інспекції у Житомирській області надійшло доручення здійснювати кризовий моніторинг по річці Случ та її притоках щотижня.

Відділ інструментально-лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Житомирській області відреагував миттєво і вже відібрав проби води в Случі та її притоках.

З цим повідомленням до Баранівського міського голови Анатолія Душка завітали старші інспектори з охорони навколишнього середовища Олександр Якимчик та Ірина Березюк. Вони повідомили також, що кризовий моніторинг по річці Случ та її притоках доручено проводити і Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області.

Державна екологічна інспекція України здійснюватиме контроль, узагальнюватиме результати аналізів, робитиме висновки і прийматиме відповідні рішення щодо виявлення причин забруднення річок.


Друк E-mail