Футбольний безлад

Опубліковано у Архів новин

У неділю, 30 жовтня, відбулася чергова гра Першості області з футболу. На міському стадіоні  зустрічалися "Керамік" (Баранівка) та "Техліцей" (Черняхів).

Дуже шкода, що наша команда програла цю гру з рахунком 2:3. Але по-іншому не могло бути. Суддівська упередженість розпочалася ще тоді, коли «Керамік» грав у Малині з місцевим «Будівельником» і було видалено з поля двох баранівських ключових гравців. Необ’єктивне суддівство підтвердив і вчорашній матч. Не призначили два очевидних одинадцятиметрових удари в сторону воріт команди з Черняхова. Вболівальники бачили гру рукою та підкат ззаду в штрафному майданчику, на які судді не відреагували належним чином.
За добу до гри було змінено бригаду арбітрів. Чому замість кваліфікованого судді приїхав 20-річний суддя, який не має досвіду суддівства в таких змаганнях?

Самий ганебний факт знято на відео. Коли будете переглядати – не лякайтеся. Це інспектор матчу Леонід Тілько.
Міський голова Анатолій Душко зателефонував голові Житомирської обласної федерації футболу Руслану Павлюку та повідомив про те, що прийнято рішення «Керамік» не буде догравати Першість області.

Дуже прикро, що ми докладаємо багато зусиль для фінансування нашої команди (організовуємо благодійні концерти, шукаємо підтримку з боку небайдужих підприємців і т.п.), а чиновники обласної федерації футболу зводять наші старання нанівець.

Надіємося, що з призначенням нового голови Житомирської обласної федерації футболу відбудуться зміни і ми прийматимемо участь у наступних футбольних баталіях.

Міськвиконком

Відео користувача YouTube

Друк