Офіційний сайт Баранівської міської об'єднаної територіальної громади знаходиться за адресою http://www.otg.mrada-baranivka.gov.ua

 

 

 

У Баранівці працює сектор реєстрації місця проживання фізичних осіб

02 березня 2016 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру».

На виконання даної постанови  рішенням сесії Баранівської міської ради № 171 від 14.04.2016 року  створено сектор реєстрації місця проживання фізичних осіб Баранівської міської ради. Це дало можливість жителям Баранівки, реалізовуючи права щодо реєстрації/зняття з реєстрації, не витрачати свій час на очікування в черзі. Робота сектору організована таким чином, що громадяни отримують адміністративні послуги з реєстрації/зняття з реєстрації відразу після звернення до працівників сектору.

Разом із тим співробітниками сектору надаються безкоштовні кваліфіковані консультації громадянам щодо питань, які віднесені до їхньої компетенції, в разі необхідності, надається допомога в оформленні документів та роз’яснюється чинне законодавство, яке регулює питання, пов’язані із реєстрацією/зняттям з реєстрації.

Сектор реєстрації місця проживання розташований у приміщенні міського Будинку культури ім. А.Пашкевича (вул. Соборна, 22). У кабінетах встановлено нові меблі, комп’ютерна техніка та інший інвентар, необхідний для належної роботи сектору із громадянами. У приміщенні для очікування та й у самому кабінеті прийому громадян є необхідна кількість комфортних стільців для очікування та оформлення документів громадянами.

З часу створення сектору надійшло 218 звернень щодо реєстрації місця проживання/перебування громадян та 122 звернення щодо зняття з реєстраційного обліку.

Сектором також надаються послуги щодо перереєстрації місця проживання фізичних осіб, пов’язаних із перейменуванням вулиць Баранівки.

Детальну інформацію щодо питань, пов’язаних із реєстрацією місця проживання/перебування або зняття з реєстрації місця проживання особи можна отримати за тел. (04144) 4-21-04

Юрій Мельник, паспортист сектору реєстрації місця проживання фізичних осіб Баранівської міської ради   

Друк E-mail