Знай люби свій край

Опубліковано у Архів новин

Під такою назвою щорічно в червні місяці проходить Всеукраїнський конкурс декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва у м.Києві.  У конкурсі бере участь учнівська молодь із усіх куточків України і в своїх творчих роботах передає красу рідного краю.

У цьому році було представлено 1460 творчих робіт з 25 областей неньки України. Серед творчих робіт з Житомирщини були представлені роботи вихованців Баранівського міського Будинку дитячої творчості: Іщука Богдана - в номінації ліплення, Куцан Анни - в номінації художній розпис, Шевчук Наталії - в номінації художня вишивка.

Коли ознайомлювались з підсумковим наказом МОН України про результати Всеукраїнського конкурсу «Знай люби свій край»  радості не було меж, адже всі наші учасники стали переможцями. Так, Іщук Богдан (учень 8кл., гімназія) за творчу роботу «Таємниче озеро» отримав диплом І ступеню, Куцан Анна (випускниця гімназії) за творчу роботу «Рожеві птахи» отримала диплом І ступеню, Шевчук Наталія (учениця 11кл., гімназія) за рушник «Оберіг воїну» отримала диплом І ступеню. Молодці гуртківці та їх педагогічні керівники Бенкіна Тетяна та Івлєва Галина.

Як бачимо і влітку перемоги радують всіх жителів країни творчості. Отож хто хоче себе випробувати себе в улюбленій справі не баріться,  поспішайте  до нас в країну творчих чудес – Баранівський міський Будинок дитячої творчості.

Івлєва Галина, методист гурткової роботи

Warning: No images in specified directory. Please check the directory!

Debug: specified directory - http://mrada-baranivka.gov.ua/images/__news2016/1363

Друк